Youth Luminous Gel Oil Cleanser | Alfateh Vitahome

Pencuci 3 dalam 1. Pencuci minyak yang membersihkan kulit termasuk alat solek di samping melembapkan kulit serta pencuci gel yang bertindak sebagai agen pembersih.

Apa yang ada dengan Youth Luminous Gel Oil Cleanser ni?

Vital Repair+® Complex
===================

- berfungsi sebagai antioksidan dan memberi nutrisi yang diperlukan oleh kulit dan menghalang kulit dari dirosakkan oleh radikal bebas dan seterusnya menggalakan pembaharuan sel kulit dengan sihat.

- sel2 kita mudah dirosakkan oleh radikal bebas sebab ia ada di mana2 di sekitar kita. Ia juga penyebab penuaan. Jadi antioksidan sangat penting untuk melawan radikal bebas. Vital Repair mempunyai khasiat yang kulit perlukan.

- sel2 yang baru tumbuh memerlukan nutrisi yang cukup supaya kulit sihat dan cantik. Sekiranya nutrisi tidak mencukupi, ia menjadi punca kepada kulit yang tidak cantik, kusam dan tidak berseri.

Muscadine Grape Extract
====================

- berfungsi untuk melindungi dan membaiki sel2 di peringkat DNA.

- pendek kata, mana kulit yang rosak, dia akan baiki. mana yang elok dia jaga tak bagi rosak. tapi kat mana dia repair? kat DNA sel dalam badan kita ni. Hebat sangat kan?

SIAPA PAKAI YOUTH MACAM KAMI,
IBARAT TEPEK SEMUA JENIS VITAMIN YANG KULIT KITA PERLUKAN.


Youth Luminous Gel Oil Cleanser ini bukan sahaja mencuci kulit wajah, tapi ia juga memberi nutrisi kepada kulit supaya kulit anda kekal remaja, awet muda.


Melindungi kulit dari kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas.

Yang paling best, ia juga berfungsi seperti make up remover sebab ia juga boleh menanggalkan make up ringan.


Eh korang tau ke yang Youth ni ambik masa 8 tahun dalam penyelidikan. Kaji dan kaji dulu sebelum dikeluarkan untuk pastikan produk betul - betul berkualiti, selamat dan dijamin berkesan.

Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT kerana ia memang dicipta untuk semua jenis kulit.

Berminat nak cuba. Klik sini.


0 comments:

Post a Comment